مزایای استخدام کسی که بارها شغل خود را عوض کرده است!

ساخت وبلاگ

مزایای استخدام کسی که بارها شغل خود را عوض کرده است!

هیچ شرکتی نباید یک متقاضی را صرفا به خاطر دانشگاهی که در آن درس خوانده یا اینکه بارها شغلش را عوض کرده، رد کند. چنین رویکردی عواقب و ریسک های خودش را دارد. تحصیل در یک دانشگاه رده بالا، لزوما به این معنا نیست که فرد دارای توانایی حل مساله، هوشمندی و خلاقیت است.

من با میلیون ها نفر مصاحبه کرده ام. متقاضیانی که از مدارس فوق العاده رقابتی فارغ التحصیل شده اند، لزوما از بقیه بهتر نیستند. کسی که تمام تمرکزش، کسب نمره بالا بوده است، باهوش تر یا با قابلیت تر از بقیه افراد نیست. وقتی تمام هم و غم شما، دریافت مدرک دانشگاهی باشد، این یعنی شما بلدی به اهداف و معیارهایی دست پیدا کنی که دیگران برایت تعیین کرده اند. در عرصه کسب وکار، باید بتوانیم نه تنها برای رسیدن به اهدافی که برایمان تعیین کرده اند بکوشیم، بلکه خودمان برای خودمان هدف گذاری کنیم و دنبال علایقمان باشیم. هیچ شرکتی با استخدام کسی که تمام دغدغه اش در ۲۰ سال اول زندگی، گرفتن نمره ۲۰ بوده است، سود نمی برد.

سعی کنید کسانی که استخدام می کنید، از همه گروه ها باشند: هم از فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر، هم از سایر دانشگاه ها و حتی از میان کسانی که تحصیلات دانشگاهی ندارند. دنیا به سرعت در حال تغییر است. هر سازمانی به تلفیقی از دیدگاه ها و نظرات مختلف نیاز دارد. این نه تنها خودخواهانه، بلکه نادانی است اگر فکر کنیم استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه های دهان پر کن، موفقیت شرکتمان را تضمین می کند.

اما برویم سراغ پیشینه شغلی متقاضی. بسیاری از کسانی که در گذشته شغل های کوتاه مدت داشته اند، خودشان انتخاب نکرده اند که شغلشان را مدام تغییر دهند. آنها طبق یک روال پیش نرفته اند و فراز و نشیب های زیادی داشته اند. آنها می دانند چطور بر ناملایمات غلبه کنند. آنها می دانند وقتی کار نیاز دارند، چطور کار پیدا کنند. این کاملا بدیهی است و مدیران استخدام باید این را بدانند، اما متاسفانه افرادی که در جایگاه استخدام هستند، از این مساله غافلند.

برای استخدام فردی که بارها <<از این شاخه به آن شاخه پریده>>، دلایل بسیاری وجود دارد، از جمله:

1- کسانی که شغل خود را بارها عوض کرده اند، از ورود به محیط های جدید و کشف ناشناخته های یک سازمان جدید نمی ترسند. چون این کار را بارها انجام داده اند. کسانی که شغل خود را بارها تغییر داده اند، می دانند چگونه در مسیر زندگی و دائما یاد بگیرند و این مهارتی است که همه سازمان ها نیاز دارند.

2- این افراد، در مقایسه با افرادی که سال ها در یک سازمان می مانند، دایره ارتباطات گسترده تری دارند. شبکه ارتباطی گسترده یعنی ایده های بیشتر، حمایت معنوی بیشتر و ارتباط با گروه های مختلف و متنوع و اینها فاکتورهای مهمی برای موفقیت کارکنان و سازمان شما هستند.

3- کسانی که شغل خود را بارها تغییر داده اند، برای مدیران مختلف کار کرده اند. آنها می دانند چگونه خود را با سبک های مدیریتی مختلف وفق دهند.

4- کسی که به میل و خواسته خود، شغل خود را بارها عوض کرده است، به توانایی هایش ایمان دارد و می داند اگر محیط قدیمی پاسخگوی نیازهایش نبود، می تواند وارد یک محیط جدید شود. آیا نمی خواهید کسی را استخدام کنید که اعتماد به نفس دارد و جایگاهش را می داند؟

5- کسانی که مدام شغل خود را تغییر می دهند، در هر سازمانی که باشند، مهارت های جدید یاد می گیرند و چیزهای جدید کشف می کنند. آنها تجربه ای دارند که سایر کارکنان کمتر دارند: تجربه <<تازه وارد بودن>>. وقتی در یک محیط جدید هستیم، بیشتر از هر زمانی یاد می گیریم.

6- این افراد به مواجهه با تغییر عادت دارند. آنها برای آنکه موفق شوند، نیازی به حفظ وضعیت موجود ندارند. آیا شما می خواهید کسب وکارتان تا سالیان سال در یک وضعیت بماند؟ گمان نمی کنم!

7- این افراد براحتی می توانند نشانه های موفقیت یا شکست یک برنامه، فرآیند یا طرح را تشخیص دهند. وقتی کسی می گوید <<چند تا پیراهن بیشتر پاره کرده ام>>، منظورش را می دانیم. این افراد برای کسب تجربه بارها زمین خورده اند و پروژه های موفق و ناموفق بسیاری را پشت سر گذاشته اند. این زمین خوردن ها و زخم ها برای هر سازمانی ارزشمندند.

نویسنده: Liz Ryan

کانال تلگرامی عشق پول،دنیای تجارت کلیک کنید

به دست آوردن پول و موفقیت در زندگی فردی...
ما را در سایت به دست آوردن پول و موفقیت در زندگی فردی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 0123movafagh9 بازدید : 208 تاريخ : چهارشنبه 10 مرداد 1397 ساعت: 23:30